Zacki8


Home About Linkies


Masa depan cerah?
Typed on Thursday, January 17, 2013 and get 5 Comments(s)

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

안녕하세요

Selamat Sejahtera.


Hyepppp. Hello. Assalamualaikum semua. Apa khabar ? sihat? Amacam sekolah? ok ah? Hoho. Zakiah yang banyak kerja sekolah ni pun boleh online lagik. Yelakan. Nak lepas kan stresssss. Kerja sekolah berlambak pulak tuuu.

Haaa. Sebelum tu. Perasan takkk??? Perasann takkk? Korang Perasan tak yang Zakiah dah tukar template lagi..???
Hahaaaaaa. Tiga kali tukar template. Yang dua tu, Fulll dari Zakiah. No code orang lain. Blogskin memang best ah. Hoho. Codecode untuk blogskin, bagi Zakiah, memang senang kalau dah tau pasal coding2 ni.

Okeyy. Berbalik pada tajuk kali ni, Zakiah Buntu,Bengang dll. sebabbbbbbbbbbbb. Form 4 nanti Zakiah tak tau nak sambung belajar at mana?? Nak amek ape? Cita Cita Zakiah, Arkitek. Zakiah perlu lulusan apa? Zakiah perlu belajar apa? Tadi, Cikgu Cakap Asrama Vokasional ni Menjamin masa depan yang cerah. Betul ke? Takkan nak Sekolah perempuan Vokasional Tun Azizah JB? Ahh. Peninggggg weh. 

Semua bergantung pada keputusan PMR nanti. Kowt. Idono. Hoho. Korang korang dan korang yang dah lepas PMR, atau tahun ni PMR. korang dah pikirkan masa depan? korang nak sekolah mana nanti? Share Share lah. Zakiah nak tauuu jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkk. Kot kot TERsama sekolah nanti. MUAHAHA. boleh kawan. kan xP

P/s : Semua sekolah sama jeee.
P/s(2): Hohoo. Jap nak duk asrama, jap tanak.
Yang benar,
ℤɑĸiɑʜ ℙʋʀƿɩε 


5 Comments:

Blogger natasyapink said...

arkitek? masuk ar kelas bakawali amek LK dgn TK.

17 January 2013 at 18:50  
Blogger Sya Chot .. said...

kalau mnt lk,prefer ambik lk jer dik..:)

18 January 2013 at 18:49  
Blogger farhana azam's said...

minat kite same . arkitek . tp akq cuma blaja ILP je . bidang senibina . mule dr bawah (:

18 January 2013 at 18:52  
Blogger alia syuhada said...

hoho, akak tak tahu bab2 kemahiran ni . Tak minat . So sorry . :) Apa2 pun good luck :D

19 January 2013 at 18:15  
Blogger Nurulee said...

Ee dulu pun pening jugak cuz tk tahu nk jadi apa. So ee ambik science stream & accounting. Main ambik je. Alhamdulillah. I make a perfect choice. Ee tk prefer vokasional tau. Becaz ramai cakap sijil tu bukan laku dekat semua U. entah. Depends on your result lah actually. kalau dapat result bagus. Serious wa ckp lu rugi masuk vokasional. This is based on my experience lah. Aha.

28 January 2013 at 08:46  

Post a Comment


Say Hallo !


Zakiah.19.Malaysia.Islam

Talk to my chatbox !

[ Guests ]

Wanna throwback ?


Cafe owner !

Created in August 2011
Edited by : ZakiahPurple
Images/Icon : I N F I N I T E
Tutorial : E X O K M
Best view on Google Chrome