EXOZakiah's BLOG



















Home About Linkies Bias Contest

Derma Kasih sayang *HOT!
Derma seikhlas bantuan

Masih TIDAK BOLEH mengubati luka dihati

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

안녕하세요

Selamat Sejahtera.



Hai. Salam Sejahtera. -.- Zakiah Masih tiada dalam mood okey. Dah lama kan tak sedih. Hari ni Pulak sedih gila. Aduhaiii sayangg. Sedih sebab apa ? ala. 


Haaa. atas tu. See ? camgini. zakiah baru je habiskan Cerita HelloBabySHINee. Cerita dia best sangat. Tapi ending dia je . kurang best. menyedihkan ! now zakiah test nak ubatkan luka ini dengan menonton HelloBabyMblaq  . Tapi Tapi. Err. Masih sakit, terasa, pedih dengan cerita HBS. sedih lah. Ending perpisahan tuuuu. 

 Tengok RM. alahai. EXO sekejap je. -..- Zakiah Suka drama/Movie korean ni. Tapi zakiah prefer kepada cerita cerita freedom. bukan lakonan. exmple : Rnningman, HelloBaby etc. 

Tengok je gambar atas tu, Rasa sebak. Aduh. kenapa cepat sangat ending. 12 ep je. Memang ada penyakit pon zakiah ni. Penyakit sensitif, cepat terasa. >< hehe

Kan best EXO dalam HelloBaby. HmmHmm. Korang ada cerita menarik tak ? Korean. Yang best. selain RM,HB. 

Untuk peminat RM ~

#Siapa punya keje ni. Sila mengaku.


Yang benar,
ℤɑĸiɑʜ ℙʋʀƿɩε 


3 Comments:

Blogger Choi•Minhoヅ™ said...

Baru tengok eah SHINee Hello Baby.. ^^

20 November 2013 at 13:03  
Blogger Affy Afiqah said...

ni mesti minat kpop ni :)

20 November 2013 at 23:50  
Blogger Aefa Aerisya said...

tak pernah tgk hello baby hihi.. nnti ade mase aefa tgk :D

22 November 2013 at 13:22  

Post a Comment


Hallo !


Zakiah.16.Malaysia.Islam
Are you serious?


Talk to my chatbox !

[ Guests ]

Wanna throwback ?


Cafe owner !

Created in August 2011
Edited by : ZakiahPurple
Images/Icon : I N F I N I T E
Tutorial : E X O K M
Best view on Google Chrome




Copyright © 2011-2014. All right reserved by ZakiahPurple