Zacki8


Home About Linkies

INACTIVE 2014-2017
SPM2015
Typed on Sunday, October 11, 2015 and get 0 Comments(s)

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

안녕하세요

Selamat Sejahtera.

Bismillahirahmanirohim. Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha penyayang. Alhamdullilah. Kita jumpa lagi setelah sekian lama ZP menyepi. Hampir 2 tahun kut. Heh. Ya Allah ni. Kali pertama update dalam phone. Dan malam ni sepatutnya baca buku sej! Esok gerak gempur! Eh. Tak join. Sebab ada program bio. Anyways. Tak rindu ke? Kahkah. Dedik je. 2 tahun ni. Ya Allah. Serioes. Terlalu banyak cerita nak story at korang. Em tapi lah kan. SPM belum habis. Tak de masa nak layan blog. Nth masa digunakan untuk apa nth.

ZP rindu dengan blog. Dengan blogwalking. Silent reader. Coding blogskin. Newsfeed. Haih. Ada wasap insta semua ni. Blog dilupakan. Btw time ni dah uninstall semua except wasap. (Insta uninstall balik. Sekejap je.) Dua menjak ni. Nak shopping je tau. Malas belajar menguasai diri apa bila SPM tinggal lagi berapa hari je. Boleh dikira dengan jari. Haha. Lepasan SPM nanti. Wuhu. Banyak syot plan. Tapi Allah yang tentukan.

Rehat jap. Layan wasap. Hehe.
K continue.  Nak cite sikit pasal matrik. Zakiah mohon matrik wui. Result trial tak best. Takut pulak an. Memang ZP letak harapan tinggi at matrik. Sebab untuk ke oversea punya macam takde harapan. Haih. Matrik macam best. ZP mohon jb.selangor.melaka. sebab nak rasa gak belajar at luar. Kalau dok rumah tade harapan nak belajar. Kahhh. Belajar at rumah lain feeling. At asrama lain. I know even tade pengalaman. Macam best je. Dah buAt research siap cari semua keyword matrik. Blogger2 yang dah gi matrik. Macam best. Hahahaha. Sistematik even laju. Yang  risau nya.  Tak terer english satu hal. Lagi satu hal takut lambat. Yelo. ZP ni. Spm pon lambat nak pickup satu satu. Inikan matrik. Insha Allah. Rezeki tu ada mana mana. Cuma percaya Allah tentukan apa yang terbaik untuk kita. Hm. Hari ni tergerak nak search. "Matrik seram" keluar pulak cerita2 yang boleh menaikkan bulu roma. Otot mengendur #eh?


Yang dah ada pengalaman di matrik. Kongsikan lah pengalaman korang di komen bawah .  Okey lah. Sini je kut boleh sampai. Nak study. Bye. 😘😚😙😘😚
XOXO,
ℤɑĸiɑʜ ℙʋʀƿɩε 


0 Comments:

Post a Comment


Hi from me !


Zakiah.19.Malaysia.Islam
Bachelor of Computer Science (Multimedia)
UPM batch 2017/2018

Talk to my chatbox !

[ Guests ]

Wanna throwback ?


Cafe owner !

Created in August 2011
Edited by : ZakiahPurple
Images/Icon : T H E Y
Tutorial : L O V E U
Best view on Google Chrome