Zacki8


Home About Linkies

INACTIVE 2014-2017
Tak ada Tajuk
Typed on Thursday, November 12, 2015 and get 0 Comments(s)

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

안녕하세요

Selamat Sejahtera.

Bismillahirahmanirohim . Ya kawan kawan seperjuangan dan sepersatuan. SPM pon belum habis lagi. Hang gatai tangan noo nak meng update belog yang em em. Dok tau kato apo. Miss crazy maybe? Sebab tak dok orghe nak baco nya. Hahaha. Bahasa apa ntoh gue pake ni. Haaa. Dok kalut menaip ni. Ishu 5 hari lepaih. Eh. Haa. Kut. Ni haa. Dok tambah lagi satu masalah dok dalam pale otak ni ha. Buat aku dilemma. Haku dok pikir pasal stpm. Awat nya ?

Yolaaa. Haku memang dah letak mindset. TANAK STPM. NAK MATRIK JA. Haaha. Senang tapyh memilih banyak sangat. Dah cerita pulakkkkkk kelebihan stpm ni. Bila pikir kan balik. Hm. Nak tanak nak tanak. Buat keputusan. Aku nak matrik dulu. Tak dapat. Tu lain karang cerita. Hahaha. Bukan hape. Hadumaa. Aku search google pasal stpm ni. Susah betul nak cari blogger yang menceritakan pengalaman stpm. Hm. Haku memang dah pasang niat nak gi oversea an. Kalau boleh nak fly terus ah. Tapi. Haku ni bukan pelajar dunia terbaik. Tu yang lupakan tu. Hahahaha. Hmmmmmmm. Nak duk asrama sebenarnya. Bila pikir renung dalam dalam deep gilaaa. Banyak sebab nak dok matrik ni haa. Malaih dok rumah. Hahahha. Biar haku merayap kuhulu hilir bak kata org melayu jauh perjalanan luas pemandangan. Yedak? Haha.
Lanja gambar sikit. Dah lama en. Hahaah.
 
 
 
 

At atas tu serba banyak cerita tahun 2015. Nanti ai buat entry lain untuk describe picture-picture tu. haha. banyak lagi senanya. Tahun ni banyak sangat Kenangan. Banyak sangat Kem. Banyak sangat aktiviti. Terima kasihh kepada pengetua SMKBSA yang gave us so many activities. thanks a lot, Madam. Banyak gila kenangan yang geng haku tinggal kan tuk sekolah. banyak benda kitorg buat. pecah rekod tahun ni. HAHAHHA. Tahun last~ Langgar peraturan tu biasa. Even aku tak biasa lagi. HAHA. Dengan cikgu pon, kitrg gila gila. Paling tak boleh blaa dan sampai sekarang haku ingat. Waktu kem Savannah Hill. bukan waktu YPM tu. tu memang masih segar dalam ingat. HAHA. Yang aku ingat, Savannah Hill sekolah ai yang anjurkan. Tak hingat bulan berapa. satu malam tu. HAHA. adumaa. bagi orang lain memang tak best kut. Bagi aku. kalau boleh nak rakam. sweet kut. HAHHAHAH.. Lari pergi rumah cikgu. sebab tanak mandi at dorm kitorg. Sebab nak special. HAHA. tak logik an. Sampai sini je ah potpet aku. Macam tak best pulak update malam malam. Ayat tade bunga. Atas gambar tu petang tadi punya cerita. HAHA. mat malam guys. 

#NW Taylor Swift - Our


XOXO,
ℤɑĸiɑʜ ℙʋʀƿɩε 


0 Comments:

Post a Comment


Hi from me !


Zakiah.19.Malaysia.Islam
Bachelor of Computer Science (Multimedia)
UPM batch 2017/2018

Talk to my chatbox !

[ Guests ]

Wanna throwback ?


Cafe owner !

Created in August 2011
Edited by : ZakiahPurple
Images/Icon : T H E Y
Tutorial : L O V E U
Best view on Google Chrome