Zacki8
HAPPY 6TH BLOG ANNIVERSARY
posted by Zakiah Purple Monday, August 21, 2017 3 comments

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

안녕하세요


Selamat Sejahtera.


Alhamdullilah, bulan ni dah mask 6 tahun anniversary 📈 yes. 6 tahun blog ini di... di.. dipaparkan? di conteng dengan penuh kasih sayang, di design dengan penuh kebanggaan, 

Nak upload gambar yang changing theme by theme tuh, tapi, takdak pulakkk dalam album laptop ni. Dalam pendrive pun tadakk, so nanti nanti lah heh upload.

So, untuk 6 tahun ni, 2 tahun aktif, 2 tahun moderate, 2 tahun tak aktif berblogging, banyak rasanya event blogger tak dapat pergi. acah lah macam lah kau blogger yang diiktiraf bagai. hahahhahhaha. InshaAllah masuk tahun ke 7 ni, mungkin melekat lah hari hari dengan blog, dengan coding coding programmer 👩🏻‍💻lagi lagi html tuh, tahun pertama ngak belajar c++, tapi belajar HTML, harap harap okey lah kut, sebab penah edit blogskin kan, insha Allah.

Alhamdullilah, Zakiah dapat tawaran ke UPM bachelor computer science major in multimedia, harap-harap dapat merasa belajar mengedit video 🎥 boleh jadi youtuber.  Hehe. Tak sabar menunggu email nota nota dari senior, boleh study awal. HAHA. acah. Lagi tak sabar menunggu installing imovie ni dengan install cs6, sama ada buat sendiri atau nanti beli crack dari senior, 

Untuk 6th blog anniversary nih, Zakiah mungkin tak menyalin kulit terbaru sebab ni tak sampai 5 bulan lagi tukar kulit blog nih, tapi untuk 6th anniversay, apa yang special? takkan tak ada? 

YES, I GOT PRESENT FROM MY FATHER FOR 6TH BLOG ANNIVERSARY BRUHHH

but whats the present?

secret but relate with blog ok :*

Im not expect my father give that present. 

Actually, my father gave that present to me because i really need for my works, but i consider as a gift for 6th blog anniversay ☺️

Thanks dad for unexpected gift because that was more than i really need👩🏻‍💻


Updated :



XOXO,
ℤɑĸiɑʜ ℙʋʀƿɩε 

3 Comments:

Blogger Eeiou _ said...

Computer science. best tuuuu. Wish you all the best dear.

21 August 2017 at 16:40  
Blogger NUR CAHAYA said...

hehehe, happy anniversary then....6 tahun tu, yaya berapa tahun dah eh...em..em....

22 August 2017 at 22:18  
Blogger Lina Shaza said...

hai dik...kak lina singgah sini..good luck ye..

25 August 2017 at 17:56  

Post a Comment

inspired by Wanaseoby