Zacki8
New life in University Putra Malaysia
posted by Zakiah Purple Wednesday, December 27, 2017 1 comments

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

안녕하세요


Selamat Sejahtera.



Hai blogger!!!! *Even ai tau dah tade reader blog ni* Sebab sunyi, Sebab dah tak aktif en en en. Zakiah busy GILA!!!!!!!!!!! As you know before this post, Zakiah ada post pasal Done for Matriculation kan, Sekarang Zakiah Sambung belajar di UPM, so AGAK busy lah, makin busy dari matrik, kalau matrik, Busy duduk dalam bilik mengadap buku2, at UPM pulak, jangan harap kau terperuk dalam bilik bagaikan no life hokey. Banyak sangat lah aktiviti at sini, lagi lagi yang duduk kolej tun dr ismail, ada je hari hari program dia tu,

Finally, segala program untuk sem 1 dah selesai !!!! Sekarang tengah study week. tapi Zakiah still tak on untuk study, kehkehkeh. 

Bersedialah untuk sem 2... T.T

Nanti Zakiah update bila Zakiah free okey? :D


XOXO,
ℤɑĸiɑʜ ℙʋʀƿɩε 

1 Comments:

Blogger SakinaAlia said...

Goodluck final exam awak :)

28 December 2017 at 01:53  

Post a Comment

inspired by Wanaseoby