EXOZakiah's BLOG



















Home About Linkies Bias Contest

Derma Kasih sayang *HOT!
Derma seikhlas bantuan

Mohon maaf. Buzy. Calon PMR

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

안녕하세요

Selamat Sejahtera.


Annyeonghaseyo! Haih! Terpengaruh Drama Korea. ;3 Ehhemm. Hari ni Baruuuu Berapa hari bersekolah. buttt. Kerja sekolah berlambak macam dah sekolah setengah tahun. HAHA. faham tak ayat tu? Tak faham? Abaikan! Zakiah mengantuk gila. Aduh. Tak cukup tidur? kowt! :O

Sejak 1 January 2013. Hidup Zakiah kelam kabut gila. Nak kena isi borang pulak tuu. Banyak! Buat sendiri, mak hanya tanda tangan je. Ish ish ish. Hari pertama persekolahan, Hurmm. Okey je. Biase-biase aje. Cuma suasana lain sikit. Tahun lepas sesi petang, Tahun ni, sesi pagi. Menengah Atas pulak tuuu. Haha. Mula mula memang takut nak pergi sekolah, takut kena buli.

Tapi nasib baiklah, rehat tak sama dengan Form 4 and 5. HEHEHE. Aman sikit. Cikgu cikgu nye, Garang-Garang belaka tapi lawak bebbb. Kadang2 takut lah jugakk. Cara cikgu ajar lain dari mase Form 1 dan Form 2.  InshaAllah Boleh lulus PMR nanti. Hoho.

Zakiah mohon maaf pada korang, buat masa ni memang susah Zakiah nak online dan update. blog Facebook pun sudah deactivekan. Twitter Taknak deactivekan. Sorry Sesangat. takut je, korang datang blog Zakiah, Ashik2 Entry yg sme. tade update lain. Memang betul betul buzy gile. Lain dari tahun tahun sebelumnye. Kali ni paling teruk sepanjang seumur hidup Zakiah. 

Baru 2 Hari sekolah, Cikgu dah baru 3 karangan kena siap kan dalam masa satu hari, dah lah otak blank, Pastu tetiba suruh buat karangan, mana taknye bengang. Hoho. Yang Zakiah dah agak, Masuk je sekolah, terus cikgu suruh buat karangan BI pasal Cuti lepas. Pehhh. Hentammm ajalah. Grammar pon tak betul. HAHA. Almaklumlah, BI kan K.O. ;3

Haha. panjang pulok karangan. Ciss. Karangan blog dah nak siap, 3Karangan BM belum siap siap lagi. sebenarnye banyak lagi nak cerita, tapi lain kali ajelah. Panjang dah ni. 

P/s : Zakiah still tak percaya yang Zakiah dah Form 3. Masih ingatkan Form 2.
P/s (2) : Zakiah akan curi2 masa untuk tengok Runningman, dan blogwalking. * I Miss Joong ki*
Yang benar,
ℤɑĸiɑʜ ℙʋʀƿɩε 


6 Comments:

Blogger natasyapink said...

haha, adat lah tu budak PMR.
awk menengah rendah lah cik adik.
form 4 dengan form 5 baru menengah atas. :p

4 January 2013 at 18:28  
Blogger sabella mohamad said...

belajar leklok ye dik . akak da jd lepasan spm . hihi seronaknyee ;p

4 January 2013 at 18:37  
Blogger nur hidayah said...

akk time last year pun macam adik juga. sometime rse mcm nk benti skola.. btw jgan tensiontension ! good luck kay :D

4 January 2013 at 19:02  
Blogger Farah Loveiyu said...

haha..sabo ye kak, saye pon agak kelam kabut jugak. Budak form 1,tak dapat sesuaikan diri lagi ngan suasana smk.Ape2 pon, kite ni kalo nak berjaya biasa la tu kan? semoga berjaya dalam PMR ye! Cayookkk kak!

chill..;)

4 January 2013 at 21:28  
Blogger Cahya Zaque said...

Takpa. nnt weekend layan running man. hehehe

12 January 2013 at 21:06  
Blogger Sya Chot .. said...

selamat datang ke menengah atas..hehee..blja rajin2,doakan kejayaan zakiah.:)

14 January 2013 at 17:56  

Post a Comment


Hallo !


Zakiah.16.Malaysia.Islam
Are you serious?


Talk to my chatbox !

[ Guests ]

Wanna throwback ?


Cafe owner !

Created in August 2011
Edited by : ZakiahPurple
Images/Icon : I N F I N I T E
Tutorial : E X O K M
Best view on Google Chrome




Copyright © 2011-2014. All right reserved by ZakiahPurple