Zacki8


Home About Linkies

INACTIVE 2014-2017
Jadual cuti yang sangat padat.
Typed on Thursday, March 21, 2013 and get 1 Comments(s)

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

안녕하세요

Selamat Sejahtera.




Hai Kawan. How are you, Friend?! I miss You, Miss you All Gila2 Tautakk. Aummm. Lama punya lama gila tak update, tak blogwalking. HEngat kan cuti ni boleh kumpul duit. aummm. Kalukulatur Zakiah Hilang doh. Ni punya angkara budak itu kelas balakang Selongkar beg orang. HAHA. Tak Guna punya orang. Tahun lepas ceroboh kelas orang, sekarang, selongkar beg orang. 

Sakit syakkk hati Zakiah, Lepas satu, satu masalah. Mereka itu sudah komplen punye Pengetua. Maklumat hantar tak jelas. so, Pengetua cakap, Itu Dugaann. KFINEFINE. Sakit hati terpakse kongsi kelas ngan budak kelas belakang, dengki dari form 1 lagi.

Eh eh. Terbabas cerita lain pulakkk. Oke. Back to topic. Jadual Cuti yang sangat padatttt. So, Cuti ni. Zakiah tak dapat kumpul duit melalui internet. duit dalam tabung, simpan untuk beli barang keperluan. cikgu ah, ashik minta beli tulah, nilah. Hayoo. Cuti ni tak dapat nak Blogwalking, Berinternet, Bertweet, Bersosial, Hoho. 

Cuti ni Zakiah Perlu lengkapkan buku2 sekolah. Nilah time nak buat. 
Nak ulangkaji apa. sebelum ni tak cukup masa. tak sempat. lepas cuti, stopppp berinternet terus. hahah. Runningman Kena abes kan dalam cuti nanti. pandai2 lah Zakiah bagi masa. Result UPK 1 Pon Alhamdullilah. Ada gak A. Berapa? Secret... 

Bulan 10, lepas PMR, mungkin activekan balik. :'* Sayang korang semua. I'm Sorry, Cuti ni tak sempat. Korban kan masa demi kejayaan. betul tak ? Nak menangis rasanya. Bulan tiga banyak dugaan. apapon. bulan tiga, hari ni ada time HAPPY gila. Sebab ada game ala ala Running Man. Tapi tak puas nya, Sekejap. -.-

Akhirkata, Sayang korang :'* Click La pendapatan zakiah tu Sikit. Untuk beli buku2. Aummm. Pokai dah ni :'*
Yang benar,
ℤɑĸiɑʜ ℙʋʀƿɩε 


1 Comments:

Blogger Nurul Farahizzati said...

teringat zaman sekolah dulu, akak banyak habis duit bila dorang duk buat event.. minggu itu la, minggu ini la.. haissshh...

31 March 2013 at 01:23  

Post a Comment


Hi from me !


Zakiah.19.Malaysia.Islam
Bachelor of Computer Science (Multimedia)
UPM batch 2017/2018

Talk to my chatbox !

[ Guests ]

Wanna throwback ?


Cafe owner !

Created in August 2011
Edited by : ZakiahPurple
Images/Icon : T H E Y
Tutorial : L O V E U
Best view on Google Chrome