Zacki8


Home About Linkies

INACTIVE 2014-2017
Random life 2015
Typed on Monday, October 12, 2015 and get 0 Comments(s)

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

안녕하세요

Selamat Sejahtera.

Bismillahirahmanirohim. Dengan  nama  Allah  yang  maha  pemurah  lagi  maha  penyayang . Alhamdullilah .  Yey. Kali kedua untuk tahun ni. HA HA. Haih. Mana zakiah yang dulu? Yang banyak kata2 bunga plastik tu. Yang tak endah kan bahasa baku. Yang hanya mahu silent reader terhibur ? Mana zakiah yang dulu yang suka mengedit edit bagai nak rak.  Tiada ? Hm.
----------------------------------
Gg sej postpone esk. Tapi masih lagi bermain bersama handphone!
Payah nya kau kiah nak berenggang dengan handphone. Macam laki bini  belangkas.
---------------------------------------------------------
Hari ni bermula pt3 batch kedua ? Right ? Good luck semua. Buat yang terbaik. Its your future. Masuk sekolah yang terbaik. Amek jurusan best2. Sains tulen best tau. #PRUMUT
---------
Apa ni kiah cerita pendek2 lain2. Ayat tah macam karangan gg hari tu. Bosan ? MEMANG! Ya Allah. Apa jadi ni kiahhhhh!! Eh mek. Bila nak berubahhh . Nak cakap tade orang support ? Ada . Tapi ada yang ke junam kut. KAHKAH. Nak gi matrikkkk oi. Harapan! Ke korea esok! #eh . Habis spm. Jalan2. Cari duit. Balik kampung. Buat pass. Gi sg. Cari kerja sebulan dua. Gi korea sebelum musim spring. Nak merasa winter di rumah orang ! Ingat tu je hari hari . Spm tak lepas. Sejak pisah dengan member cekelas . Semua tak de mood nak buat. Study dlm kelas? Tidur je wei best. Sunyi ! Aman damai.! Memang sesuai no dengan suasana baru yang tak berapa nak best. Tade mood belajar langsung dek.

Serioes boring. Belajar gitu2. Haih. Kalau nak sikit ye pon. Solo je. Gambar pragraduate tak keluar lagi. Haiyo. Minggu depan graduation. Feeling feeling amek degree sedangkan masih sekolah. HAHAH.. okeyyy. Sampai sinisajalah kisah boring dari ku
XOXO,
ℤɑĸiɑʜ ℙʋʀƿɩε 


0 Comments:

Post a Comment


Hi from me !


Zakiah.19.Malaysia.Islam
Bachelor of Computer Science (Multimedia)
UPM batch 2017/2018

Talk to my chatbox !

[ Guests ]

Wanna throwback ?


Cafe owner !

Created in August 2011
Edited by : ZakiahPurple
Images/Icon : T H E Y
Tutorial : L O V E U
Best view on Google Chrome